Handdoek groot

In dit ontwerp zit voeding voor onze geestelijke en fysieke gezondheid, welke communiceert via ons onderbewustzijn. Wijsheid en heling is dichterbij dan je denkt, het zit in jou en om je heen. De natuur is onze grootste heler en onze eigen mind is heel krachtig!

49,95

SKU 2938 Categorie Tags ,
Handdoek groot

Beschrijving

Wat je in eerste instantie ziet, zijn bloemen met woorden in cirkels. Maar de diepere laag laat zien dat het een helende afbeelding is, een kundalini met chakra’s vertaald naar medicinale wildbloeiers.  Verder maak je kennis met symbolieken, numerologie en de affirmaties (I am…) die een genezende en verlichtende werking hebben op ons onderbewustzijn.

In dit ontwerp zit voeding voor onze geestelijke en fysieke gezondheid, welke communiceert via ons onderbewustzijn. Wijsheid en heling is dichterbij dan je denkt. Het zit in jou en om je heen.
De natuur is onze grootste heler en onze eigen mind is heel krachtig, waarom zou je jezelf omlaag halen als het ook omhoog kan zijn?

Laat je inspireren door het ontwerp, ga op onderzoek uit, want de eerste ingevingen die je krijgt zijn meestal de juiste boodschappen vanuit je onderbewustzijn. Er valt veel en steeds iets nieuws hierin te ontdekken en aan jou wat dat is, waar jij behoefte aan hebt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handdoek groot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *