De nieuwe handdoeken zijn er!

“This is your sacred medicine and you will work with it!” zei een Sjamaan uit Cambodja eens tegen mij toen ik hem mijn ontwerp liet zien. Ik heb hier 3 jaar aan gewerkt, van begin 2017 tm eind 2019. Het is ontstaan uit mijn wens om mijn spiritualiteit op een leuke en creatieve manier naar buiten te brengen. Niet wetende dat die 3 jaar mijn spirituele eindexamen jaren zouden worden en alle lessen die ik in de afgelopen 20 jaar heb geleerd nog een keer moest gaan doorleven. Niet dat je ooit uitgeleerd bent, maar de 7 hoofdthema’s die bij de chakra’s hoorden passeerden genadeloos de revu. Het leek alsof ik werd klaargestoomd, want begin 2020 kregen we te maken met corona. En toen liep alles anders…

Maar nu bijna eind 2021 zijn ze klaar om de kennis door te geven. Elke bloem stelt een chakra voor en elke bloem heeft haar geneeskrachtige werking, maar de bloemen hebben ook een boodschap.

Deze kan je vinden op mijn site onder het kopje “info” en dan de “taal van de bloemen”.

En wil je heel graag op een wondermooie handdoek liggen, mediteren, yoga ea doen, dan kan je die in de webwinkel bestellen of stuur mij een mailtje.

Ander
nieuws